Forum Serwisu Fotek Malizna.pl
Luty 07, 2012, 05:46:01 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: dziwne...  (Przeczytany 6586 razy)
semipro
Newbie
*

Zobacz profil Email
« : Czerwiec 19, 2008, 08:21:08 »

dziwi mnie to, czemu tutaj tak bardzo faworyzuje się niektóre osoby...o dziwo są to najczęściej fajne wizualnie dziewczynki...ostatnio zaobserwowałem akcję w której kilka osób fajnie sobie cisnęło...polemizowało...na wykrzyknikua...były fajne komentarze...niestety wkroczył moderator i usunął wykrzykniki i komentarze...ale niestety tylko jednej ze stron...mimo, że druga strona używała równie lub o wiele bardziej niecenzuralnych tekstów...czy taka ingerencja jest niezbędna??? czy nie lepiej pozwolic ludziom na teksty i komentarze takie jakie chca pisać??? a prawdziwa cnota powinna obronic się sama a nie prosić o pomoc moderatora...to tyle z mojej strony...
Krzysiek
Administrator
Newbie

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 20, 2008, 10:10:54 »

Po 12 godzinach wykrzykniki są automatycznie usuwane, prawie nigdy nie są usuwane przez administratorow i moderatorow, jedynie w przypadku tresci mocno obrazliwych lub na wyrazna prosbe uzytkownika. A fajne wizualnie dziewczynki zawsze beda mialy lepiej  Mrugnięcie
marecki
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 20, 2008, 10:23:05 »

Krzysiek,Królu! Czy Ty nic nie rozumiesz? Ten moderator od siedmiu bolesci kasuje negatywne komentarze u najwiekszych idiotek na tym serwisie, a nawet nie wiem czy mozna powiedziec ze negatywne, bo nigdzie nie napisalem nic niecenzuralnego. Czy komentarz, ze daje ocene 4 ma w sobie cos negatywnego?? I z jakiej racji zablokowales mi konto? skoro nigdzie nic niecenzuralnego nie napisalem, a oceny kazdy moze dawac jakie chce? Zrob w tym jebanym serwisie skale od 9 do 10 i bedziecie sobie oceniac te naiwne lafiryndy, zeby przypadkiem zadna 1 nie dostala.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2008, 10:34:56 wysłane przez Krzysiek » Zapisane
marecki
Newbie
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 20, 2008, 10:24:23 »

poza tym wykrzykniki byly kasowane przez tego calego moderatorka, bo znikaly zastraszjaco szybko, wiec mi tu nie pisz glupot ze prawie nigdy nikt w to nie ingeruje.
Krzysiek
Administrator
Newbie

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 20, 2008, 10:31:15 »

Twoje konto zostało zablokowane bo wywolywales zbedny ferment na stronie. (nie mozesz byc jednoczesnie sweety, kasia30 i marecki) Wypowiadaj sie dalej w tym tonie to Twoje konto na forum tez zostanie zablokowane Uśmiech Milego dnia.

Wracajac do tematu nikt nigdy nie zglaszal mi, ze moderator robi cos nie tak lub kogos faworyzuje. W zwiazku z tymi podejrzeniami zostaje mu tymczasowo odebrana mozliwosc moderowania.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2008, 10:33:38 wysłane przez Krzysiek » Zapisane
reusik
Newbie
*

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 20, 2008, 05:30:29 »

dziwi mnie to, czemu tutaj tak bardzo faworyzuje się niektóre osoby...o dziwo są to najczęściej fajne wizualnie dziewczynki...ostatnio zaobserwowałem akcję w której kilka osób fajnie sobie cisnęło...polemizowało...na wykrzyknikua...były fajne komentarze...niestety wkroczył moderator i usunął wykrzykniki i komentarze...ale niestety tylko jednej ze stron...mimo, że druga strona używała równie lub o wiele bardziej niecenzuralnych tekstów...czy taka ingerencja jest niezbędna??? czy nie lepiej pozwolic ludziom na teksty i komentarze takie jakie chca pisać??? a prawdziwa cnota powinna obronic się sama a nie prosić o pomoc moderatora...to tyle z mojej strony...
   <<REUSIK>>  WSZYSTKIE KOMENY BYłY PROWOKUJąCE JAK CI SIE WYDAJE ZE TO JEST W TYM COS MIłEGO CZYTAJąC TAKą OPINIE POD ZDJECIEM ,TO POWODZENIA .JESLI U CIEBIE POJAWIA SIE NIECEN.KOMENTARZE BEDZIESZ PROSIł ABY KTOS JE US.BO INNI NIE MUSZą ICH CZYTAC I WNIOSKUJąC PO KOMENTACH WYSTAWIą CI PUNKCIK.SAM WIESZ JACY LUDZIE Są.
reusik
Newbie
*

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 20, 2008, 05:37:43 »

A POZA TYM NIKT NIE JEST FAWORYZOWANY :-\Są DZIEWCZYNY łADNE I NIE łADNE ,MAJą NR GG,MEILE PISZCIE DO NICH KTO WAM BRONI <FAWORYZOWAC>WSZYSCY OCENIAJą JAK CHCą <NIKT TEGO NIE ZABRANIA>,TYLKO NIE TRAWIE LUDZI MAJACYCH PO KILKA KONT I OCENIAJąCYCH SAMYCH SIEBIE.
TO W CZYM PROBLEM? ,CZY ABY JAKAS ZAZDROSC? ,
semipro
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 20, 2008, 10:33:53 »

przyganiał kocioł garnkowi...Uśmiech)) skoro nie tolerujesz takich ludzi to nie tolerujesz równiez sam siebie...a to jest sposób na to, żeby zdjęcie utrzymało sie długo na panelu głównym...innym sposobem jest wstawianie co dwa dni nowego zdjęcia i usówanie starego które ma niskie oceny...sam nie wiem co gorsze...Co? nadal uważam, że nikt nie powinien ingerować w spory użytkowników...ja jestem w tym sporze obiektywny i bezstronny...widziałem jak na moich oczach znikały komentarze i wykrzykniki...wcale nie obraźliwe...może prowokujące ale w inteligentny sposób...a jak ktos nie potrafi dać inteligentnej riposty...to już jego problem...i nie powinniście nikomu pomagać...angażowac sie emocjonalnie...marecki rzeczywiście chwilami przeginał...ale było ciekawie...zepsuliście mi zabawę śledzenia fajnego sporu...Uśmiech))
nenusia19
Newbie
*

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 20, 2008, 11:07:50 »

zenada
reusik
Newbie
*

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 21, 2008, 06:43:19 »

przyganiał kocioł garnkowi...Uśmiech)) skoro nie tolerujesz takich ludzi to nie tolerujesz równiez sam siebie...a to jest sposób na to, żeby zdjęcie utrzymało sie długo na panelu głównym...innym sposobem jest wstawianie co dwa dni nowego zdjęcia i usówanie starego które ma niskie oceny...sam nie wiem co gorsze...Co? nadal uważam, że nikt nie powinien ingerować w spory użytkowników...ja jestem w tym sporze obiektywny i bezstronny...widziałem jak na moich oczach znikały komentarze i wykrzykniki...wcale nie obraźliwe...może prowokujące ale w inteligentny sposób...a jak ktos nie potrafi dać inteligentnej riposty...to już jego problem...i nie powinniście nikomu pomagać...angażowac sie emocjonalnie...marecki rzeczywiście chwilami przeginał...ale było ciekawie...zepsuliście mi zabawę śledzenia fajnego sporu...Uśmiech))
ja nie posiadam władzy do wykrzyknika. a jak Cie bawi  obserwowac jak sie ludzie ekscentrują włącz eurosport i poszukaj boksu.ja nie wypowiadam sie więcej.pozdrawiam .
semipro
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 22, 2008, 02:13:54 »

boks to krwawy i brutalny sport...a ja jestem nastawiony pokojowo...i lubie konwersację...
nenusia19
Newbie
*

« Odpowiedz #11 : Czerwiec 22, 2008, 12:30:23 »

ja tez lubie konwersacje ale z ludzmi na poziomie a nie z tAkim glabem jak MARECKI. reusik a co Ty powiesz na to ze ten caly uzytkownik MARECKI to piekna powabna blondi Co?? ja slyszalam ze straszydło ?
reusik
Newbie
*

« Odpowiedz #12 : Czerwiec 22, 2008, 01:15:10 »

ja tez lubie konwersacje ale z ludzmi na poziomie a nie z tAkim glabem jak MARECKI. reusik a co Ty powiesz na to ze ten caly uzytkownik MARECKI to piekna powabna blondi Co?? ja slyszalam ze straszydło ?
A W GłOWIE <0>? POZOSTAWIAM SIOSTRO BEZ KOMENTA Tą ZAWIKłANą SPRAWE .TRANZWESTYCI PODOBNO UBIEGAJA SIE O PRAWA RODZICIELSKIE ,TO I MOGA MIEC KONTA NA STRONKACH Z FOTKAMI.JESTEM NEUTRALNY . Spoko
nenusia19
Newbie
*

« Odpowiedz #13 : Czerwiec 22, 2008, 04:19:20 »

no ale wiesz sa gusty i gusciki, taka szma... tez moze sie podobac Chichot
semipro
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 24, 2008, 02:39:11 »

hmm.........no takie teksty o transwestytach i dziwnych gustach są trochę poniżej poziomu...a przeciez twierdzicie że jesteście na poziomie...nie pochwalam tego, że marecki vs kasia30 vs sweety nie ujawnia się...nie popieram tez tego że jako postac anonimowa krytykuje innych nie dając takiej możliwości innym...ale transwestytą nie jest...gwarantuję tez że mój gust jest ok...a jesli nie jest dobry to wybacz Nenusia...obrażasz sama siebie...bo nie raz komplementowałem Twoje fotki w komentarzach i robiłem to szczerze...myślenie ma przyszłość...
Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

PDK Powszechny Dom Kredytowy | dentists London | pozycjonowanie stron | friko net | kanapka z serem